Enric Millo és reelegit president del PP de Girona amb el 93,5% dels vots

El popular ha criticat que el Govern crea "cortines de fum" per amagar la seva "incapacitat" de fer el que cal per sortir de la crisi

Durant el seu discurs com a candidat, Millo ha destacat que hi ha moltes empreses gironines que s'han "quedat pel camí en aquests últims anys", molts comerços que han tancat i persones que han perdut la seva feina. Per tot això, el portaveu del PPC ha explicat que els populars treballaran "intensament" dels dels ajuntaments per millorar aquesta situació.

"Incidirem i insistirem en obrir-nos encara cop més a la societat, apropar-nos als ciutadans, barris i al teixit associatiu", ha explicat. En aquesta línia ha detallat que el partit vol crear el Consell Municipal del PPC de Girona, un òrgan que servirà per treballar de manera conjunta tots els regidors populars i serà la seu de trobades i reunions dels polítics amb la societat gironina. D'altra banda, Millo té previst iniciar diverses comissions d'estudi provincials i un pla estratègic del PPC de Girona 2012-2015. "Aquests són dos dels elements més importants que ens poden ajudar a marcar la ruta de futur en aquests moments de crisi econòmica", ha explicat.

Millo també ha llançat dures crítiques al govern d'Artur Mas. Segons el reelegit president, CiU només crea "cortines de fum" com l'Associació de Municipis per la Independència de Catalunya o el pacte fiscal en compte d'atacar els veritables problemes dels ciutadans. "Catalunya és una de les comunitats autònomes amb una taxa d'atur més elevada i Girona la província amb més aturats de tot el país català", ha insistit. Segons Millo, el Govern no està prioritzat les inversions més necessàries pel territori i ha criticat el tancament del centre de menors de Montilivi o la manca d'inversions per potenciar la desestacionalització del turisme a la demarcació.

El president també ha donat a conèixer la nova executiva del partit a Girona. En concret., José Luis Montero serà el secretari general, Martí Forest ocuparà el càrrec d'adjunt al president i Cuca Mascort serà l'adjunta al secretari general. Enric Martinez ha estat escollit com a vicesecretari d'organització i Manel Escobar com a vicesecretari de Política Municipal, entre d'altres. El president ha atorgat el càrrec de confiança al comitè executiu al subdelegat del Govern a Girona, Carles Jaume.