L’equip de govern de Tossa destinarà part del sou a ajudes socials pel municipi

Cada membre decidirà quin import de la seva retribució aportarà

Els membres de l’equip de govern de Tossa de Mar (Selva), format per vuit regidors de les formacions Junts Per Tossa, Endavant Tossa i Esquerra, destinaran part del seu sou a ajudes socials pel municipi.

Concretament, la intenció és que cada membre de l’equip de govern local decideixi quin import de la seva retribució des del mes de juny i fins el mes de desembre d’aquest any anirà directament a entitats com el Banc dels Aliments, Càritas o Creu Roja, que fan actuacions d’ajudes socials al municipi.

L’alcaldessa Imma Colom afirma que “d’aquesta manera es contribueix a ajudar directament a les famílies més vulnerables de la població en aquests moments d’incertesa arran de la pandèmia sanitària, social i econòmica de la covid-19”.

Colom afegeix que “en períodes de grans crisis sempre hi ha un gran eix vertebrador que recondueix i ajuda directament a les persones més vulnerables. A casa nostra aquesta feina ha quedat demostrada per les accions d’aquestes entitats. És voluntat d’aquest equip de govern que arribin ajudes directament a qui més ho necessita per gestionar els recursos amb garantia i eficàcia”.