La discoteca 'La Nau' de Banyoles celebra demà el seu 20è aniversari

Per tal de conmemorar la data s'ha programat l'actuació del grup Kitsch, presentant el treball 'L'odi pot més'

Vint anys després demà a la nit els Kitsch tornaran a pujar a l’escenari de la mítica discoteca per fer-hi un concert especial. Segons ha explicat un dels integrants històrics del grup, Joan Peiró, "farem un repàs a la nostra trajectòria per recordar el concert de fa 20 anys a La Nau, però també presentarem el nostre nou single L’odi pot més".
 
El passat 1 de juny, la formació banyolina va treure al mercat aquest single que inclou dues noves cançons, 'L’odi pot més' i 'L’home sol'. El treball, gravat a El Santuari, els seus propis estudis, inclou també els videoclips dels dos temes, dirigits i realitzats per Octavi Espuga, gravats a Les Borges Blanques i que demà també es podran veure a La Nau. A més de Joan Peiró i Lluís Costabella, integrants de Kitsch des dels inicis, el grup està format també per Jordi Farreras, a la bateria, i David Zamora, a la guitarra.
 
El concert de Kitsch es farà demà divendres a dos quarts d'onze de la nit. Les entrades anticipades es poden comprar al bar Les Voltes de Banyoles i al Cafè del Poste de Mata (Porqueres) per 10 euros. A la guixeta, es vendran per 12 euros.
 
Un local mític
 
La Nau va reobrir les portes a finals de l’any passat amb la voluntat de convertir-se una altra vegada en un referent de l’oci nocturn de les comarques gironines com ja ho va ser fa vint anys quan va obrir per primera vegada. Després d’una llarga temporada de descans, la mítica discoteca torna amb ganes de competir dins el panorama nocturn amb una programació variada que inclou des de sessions dedicades al record o a la música actual, fins a sessions temàtiques, actuacions dels millors DJ’s i espectacles d’actualitat.
 
La nova La Nau manté la filosofia de sempre que va caracteritzar aquesta sala com a multiespai on, a banda de discoteca, també s’hi celebraven concerts, espectacles i exposicions d’art. La Nau, que té aforament per un miler de persones, obre cada dissabte i vigílies de festius i puntualment alguns divendres i diumenges.