Comença la festa del barri de Germans Sàbat i Polígons amb més d'una vintena d'actes

El pregó d'enguany anirà a càrrec de Joan Padilla · L'any passat es van suspendre dos actes

La festa del barri de Germans Sàbat i Polígons començarà amb energia demà a  dos quartes de vuit amb una cercavila que es passejarà per diversos punts de la barriada, amb punt de sortida a la plaça Major i arribada a la nova pista esportiva de Taialà per donar pas a una xocolatada. A les deu de la nit el pregoner, Joan Padilla, donarà per començades oficialment les festes amb el seu discurs a la nova pista per deixar pas, una hora més tard, a la sessió de ball a càrrec del grup Montecarlo que seguirà amb una disco mòbil.

La jornada del dissabte serà la més familiar amb un campionat de petanca, un mural infantil, l'actuació de la companyia Fefe i Cia, una desfilada amb vestits de paper, exhibició de gossos d'Agility, un contacontes i una macro discoteca a dos quarts d'onze de la nit a la nova pista esportiva. Aquest serà el plat fort del dia on 100.000 W de llum, 25.000 W de so, canons d'escuma, confeti, Gogos i animadors intentaran fer les delícies de tots els presents.

Pel diumenge està previst un concurs de dibuix infantil, la festa de l'escuma, una representació teatral i el ball fi de festa amb Els Màgics, entre molts altres actes programats.

Per veure totes les activitats que es portaran a terme i els horaris et pots descarregar la programació en PDF.