Salt reactivarà la zona blava el 25 de maig i oferirà descomptes a clients del comerç local

Cada establiment oferirà cupons de 20 minuts d'aparcament

L’Ajuntament de Salt (Gironès) segueix implementant les mesures incloses dins del Pla de Reactivació Econòmica del municipi i, en aquesta línia, aquest dilluns 25 de maig es posarà en marxa una campanya de descomptes als aparcaments de zona blava i verda per als clients del comerç local.

La mesura es vehicularà a través de l’APP Blinkay per a mòbil (es pot descarregar per Android i iOS) i d’un codi personalitzat per a cada establiment i que permetrà obsequiar amb cupons de 20 cèntims (l’equivalent a un ús de 20 minuts) per utilitzar a l’aparcament regulat.

Cada usuari, diàriament, podrà utilitzar fins a tres cupons de tres comerços diferents, una xifra que li permetrà tenir una hora gratuïta d’aparcament. Setmanalment se’n podran utilitzar set de quatre comerços diferents mentre que, mensualment, el nombre màxim serà de quinze cupons i cinc comerços.

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “continuem apostant per estar al costat del comerç i de les empreses locals i, entre tots i totes, fer front als efectes de la covid-19. Els descomptes per aparcar en zona blava i verda per als clients del nostre comerç local és de les accions incloses en el Pla de Reactivació de la vila”.
“A banda de les mesures ja impulsades com el Punt d’Atenció al Comerç i a l’Empresa de Salt o la bonificació a les terrasses, durant els propers dies anirem implementant totes les mesures que, fruit de l’enquesta realitzada amb el nostre teixit empresarial i comercial, hem anat recollint i, posteriorment, aplicant”, afegeix Viñas.

Zona blava reactivada

D’altra banda, per facilitar la mobilitat i un cop s’ha entrat a la fase 1 del desconfinament, a partir del dilluns 25 de maig l’aparcament en zona blava de Salt es reactivarà al mateix temps que també reprendrà el seu funcionament ordinari l’aparcament municipal de l’Hospital Santa Caterina.

Retirada de cotxes per neteja de carrers

Una altra de les mesures habituals que tornarà a estar operativa a partir d’aquest dilluns 25 de maig serà que caldrà retirar el vehicle del carrer el dia que pertoqui la neteja viària en aquell vial. Aquest retorn al protocol ordinari permetrà intensificar la neteja als carrers del municipi i potenciar les mesures de prevenció i higiene per fer front a la covid-19.