Quatre detinguts acusats de vendre droga als turistes de Lloret de Mar

Segons els Mossos d'Esquadra, els detinguts oferien droga als turistes, alguns d'ells menor d'edat

Concretament, agents de paisà van detectar una persona que oferia droga a dos nois. Després d'una petita negociació els nois anaven darrera un mur on hi havien tres persones més. Un dels individus va agafar una bosseta amb una substància de color verd de dins d'una paperera i la va donar a un dels dos nois.

Poc després, l'individu que presumptament oferia droga va abordar un menor. Aquest li va donar un bitllet de 20 euros i seguidament una de les tres persones que estaven darrera el mur va treure una altra bosseta, també amb una substància de color verd, presumptament marihuana.

Els agents van observar com el primer home continuava oferint droga als usuaris de turismes que estaven a l'avinguda Just Marlés. Finalment, els agents s'hi van acostar i els van identificar. Després van localitzar a la paperera diverses bossetes amb 42.3 grams en substàncies estupefaents entre marihuana, cocaïna i haixix. Per tot plegat es va detenir els quatre individus.

Són Santiago D. C., de 28 anys; Jesús G. S., de 35, i Emilio S. A., de 36, els tres de Lloret de Mar, a més de José Antonio H. C., de 28 anys i veí de Vilassar de Mar (Maresme). Els quatres són de nacionalitat espanyola.

Els detinguts, que tenen diversos antecedents, van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el 6 de juny. Després de declarar davant del jutge van quedar en llibertat amb càrrecs.