Moren dues persones per coronavirus a Girona i es registran vuit contagis nous

Hi ha 176 hospitalitzats a la regió sanitària

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat avui que les darreres hores han mort dues persones per coronavirus, el que representa un acumulat de defuncions a la regió sanitària de Girona de 730 en total.

Desglossat s'especifica que en total ja han mort en hospitals 433 en total, en residències 202 en total, 8 en sociosanitaris, 29 en domicilis i 58 no estan classificats -inclou casos positius i sospitosos-.

Pel que fa al nombre de casos nous se n'han registrat 8 més, assolint un total de 6.175 contagiats. Salut calcula que hi ha 24.384 persones a qui no se'ls ha fet la prova però són casos sospitosos de tenir Coronavirus SARS-CoV-2, 305 més que el ahir. En quant a les altes hospitalàries s'han registrat 2.420 (6 més que ahir).

Pel que fa a persones hospitalitzades per coronavirus n'hi ha 176 a la regió sanitària (19 menys que ahir) de les quals 18 es troben en estat greu (els mateixos que ahir).

D'altra banda el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 52 són professionals sanitaris (els mateixos que ahir).