Els PSC critica que l'Ajuntament de Figueres compri 8 iPads pels membres del govern

Els socialistes consideren que és una despesa "supèrflua" i "innecessària"

“Lamentem que els regidors de CiU s’hagin obsequiat a sí mateixos un iPad amb els diners de tots els figuerencs, quan es tracta d’un aparell electrònic molt car i absolutament prescindible per desenvolupar correctament les seves funcions” ha manifestat el portaveu socialista, Pere Casellas.

El socialista considera que la situació econòmica de l’Ajuntament i el deute que arrossega no aconsellen fer inversions prescindibles i per això ha assegurat que “la compra d’aquestes tauletes tàctils es contradiu amb la política d’austeritat que predica l’alcalde Santi Vila”.

El portaveu del PSC ha estat molt crític amb l’equip de govern i ha afirmat que “estem cansats de veure com els regidors de CiU s’enriqueixen amb un salaris altíssims i malbaratant les escorrialles del naufragi que ells mateixos han provocat”. Casellas ha recordat que els membres de l’equip de govern compten amb les eines i el material necessari per desenvolupar les seves funcions. “El context econòmic ens obliga a tots a ser més austers i despeses com aquestes posen en dubte la funció pública de la política i la precaució a què estem obligats tots els representants públics a l’hora de fer despeses amb els diners de tots” ha conclòs.