Un vehicle surt de la via a la C-25 i produeix cues de més de dos quilòmetres

El conductor del vehicle accidentat ha impactat amb una tanca de seguretat i ha resultat ferit lleu

A les 08:12 d'aquest matí s'ha donat avís d'un accident a l'Eix Transversal (C-25) al punt quilomètric 205 en sentit Girona a l'alçada del municipi d'Arbúcies. Un turisme de la marca Seat i model Leon ha sortit de la via per causes que encara es desconeixen i ha impactat amb una tanca lateral. El conductor, que ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ha perdut el control del seu vehicle al seu pas un tram d'obres i, també, ha impactat amb una furgoneta el conductor de la qual ha sortit il·lès.

Els treballadors de les obres de desdoblament de la C-25 que treballaven a la zona han estat els primers en auxiliar al conductor i donar pas alternatiu als vehicles que circulaven per la via, donant pas alternatiu en ambdós sentits. En total s'han produït cues de fins a dos quilòmetres en cada sentit de la marxa. Al lloc dels fets s'hi ha desplaçat una ambulància medicalitzada i dues unitats de Bombers de la Generalitat.

Cap de setmana sense accidents mortals

Segons informa la Direcció General de Trànsit (DGT), aquest diumenge s'han hagut de lamentar dos ferits de gravetat en un parell d'accidents a Badalona (Barcelonès) i Alpicat (Segrià). En l'accident de Badalona, un jove de 22 anys i veí de la mateixa localitat, Eder Ivan S. A., ha resultat ferit greu en bolcar el seu cotxe al quilòmetre 213,4 de la carretera C-31. Pel que fa a Alpicat, el ferit greu ha estat José Elias Z.J., de 49 anys d'edat, que ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.