Detenen un lladre molt actiu d'estancs i establiments a Platja d'Aro i Calonge

Durant la seva fugida, el delinqüent va anar en contra direcció amb el seu cotxe, va causar danys a vehicles i lesions a un mosso

Durant la mitjanit del 30 al 31, els agents van localitzar el vehicle del lladre a Calonge i van observar com l'home hi pujava i el posava en marxa. En aquest moment els agents de paisà van indicar-li de forma clara que aturés el turisme, però aquest en va fer cas omís i va impactar contra el vehicle policial i va lesionar un mosso, després va fugir a gran velocitat i contra direcció cap a Platja d'Aro.

En la seva fugida el cotxe del lladre va impactar contra la tanca de separació dels carrils de la via fins que finalment es va accidentar amb un altre cotxe que circulava correctament per la carretera (no hi va haver ferits). Després de l'accident, el conductor del vehicle escàpol va sortir del cotxe i es va endinsar al bosc per tal d'evadir l'acció policial. Però pocs minuts després, els agents el van localitzar i detenir. També van trobar una motxilla amb un ganivet de grans dimensions (18 centímetres de fulla), amb el qual, presumptament, perpetrava els robatoris.

Davant els fets observats, els agents van detenir Carlos G.M., com a presumpte autor dels 4 robatoris amb violència i intimidació, delicte contra la seguretat viària i atemptat als agents de l'autoritat. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 1 de juny a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.