Una versió sobre la Blancaneu amb Charlize Teron arriba als cinemes

Imanol Uribe torna amb 'La carta esférica' i Fernando Tejero protagonitza la comèdia 'En fuera de juego'

Un conte tradicional altra vegada la gran pantalla, però que poc té a veure amb el clàssic de la factoria Disney. Charlize Theron es converteix en la malvada reina a 'Blancaneu i la llegenda del caçador', on el paper de bona i bonica el fa Kristen Stewart. Sota direcció de Rupert Sanders, aclamat realitzador de publicitat que s'estrena en el cinema amb aquesta aventura èpica i d'acció, amb Chris Hemsworth en el paper de caçador.

Julianne Moore és una psiquiatra forense especialitzada en casos de personalitat múltiple a 'La sombra de los otros', en què Jonathan Rhys Meyers interpreta el seu últim pacient. Un cas que posarà a prova les seves conclusions anteriors i posarà en perill la seva vida. Sota la batuta de Mans Marlind, el film ofereix dosis de thriller psicològic i juga amb la iconografia cristiana.

Fernando Tejero torna a protagonitzar una comèdia amb el futbol de base, però en aquest cas professional. A 'En fuera de juego', dirigida per David Marqués, interpreta un representant de futbolistes amb poca solera, que podria millorar el seu futur professional quan el Reial Madrid s'interessa per un nen argentí al que representa. Aquí s'haurà d'enfrontar a Diego, paper que fa Diego Peretti, que assegurar ser l'agent de la promesa. Ironia, sarcasme i crítica social, amb un elenc que també inclou José Sancho, Hugo Silva, Laura Pamplona, Carolina Peleritti, Patricia Montero.


Cinc anys després de 'La carta esférica', Imanol Uribe torna a la direcció de ficció amb 'Miel de naranjas', immersa en l'Andalusia dels anys cinquanta, amb Iban Gárate i Blanca Suárez de protagonistes. Segons el director, el film és polièdric perquè hi ha un viatge iniciàtic del protagonista, una història d'amor, una d'aventures i un transfons polític i militar. Completen el càsting d'aquest lliurament de cinema clàssic Eduard Fernández, Carlos Santos, Bárbara Lennie, José Manuel Poga, Nora Navas i Ángela Molina.


Dos anys després de la seva estrena a França arriba aquí '4 lovers', el segon llargmetratge d'Antony Cordier, que explora les contradiccions de dues parelles que s'obren a un intercanvi de rols que destrossa la utopia de l'amor lliure. Élodie Bouchez, Marina Foïs, Nicolas Duvauchelle i Roschdy Zem són els quatre actors principals, que formen dues parelles en la trentena que passen ràpidament de l'amistat a l'amor, i després també a la confusió.


'¿Y si vivimos todos juntos?' és una comèdia francesa dirigida per Stéphane Robelin sobre un amics que passen la setantena i fa molts anys que es coneixen. En veure que el seu destí pot passar per una residència, decideixen viure junts. Guy Bedos, Geraldine Chaplin, Jane Fonda, Pierre Richard i Claude Rich són els veterans, en un film que també compta amb l'actor mig català i mig alemany Daniel Brühl, que ha sortit recentment a 'The Pelayos'.


Beth (Diane Keaton) i Joseph (Kevin Kline) són un matrimoni en punt mort a 'Per fi sols!', que rebran un sacseig inesperat quan ell perdi el gos en què ella ha bolcat tota la seva estima. Lawrence Kasdan (El cazador de sueños) ha escrit aquest guió amb la seva dona, Meg Kasdan, i expliquen que es basa en una experiència pròpia. Elisabeth Moss, la Peggy de Mad Men, també hi té un paper.