Obren a Girona la botiga Xocolat Paris que ofereix bombons 'de luxe'

És la primera bomboneria de Catalunya en oferir productes de luxe com ara sabates de taló, bosses de mà i pameles fetes amb la millor xocolata belga

A l'interior de l'establiment també es poden trobar bombons artesans, plaques personalitzades, números de xocolata, un pastís sorpresa i objectes de regal: tasses exclusives procedents d'Alemanya, Anglaterra i els Estats Units, detalls per a bateigs, comunions, casaments i celebracions, així com complements de cupcakes.

Per Nadal 'Xocolat París' posarà a la venda torrons i per Setmana Santa mones de Pasqua de la marca Bruni. Els propietaris assenyalen que els productes també es volen fer arribar "a hotels i a empreses" de Catalunya.

La botiga està distribuïda en dues plantes. La planta baixa s'hi poden trobar tot tipus de xocolates i bombons, mentre que a la primera hi ha l'exposició dels detalls. L'establiment està decorat a l'estil Shabby Chic, "una opció romàntica que recorda l'estil de les cases angleses", expliquen Monjorn i Marsal.

'Xocolat Paris' també oferirà cursos monogràfics que giraran entorn de la xocolata i la decoració. La botiga va obrir al passat 19 d'abril.