L'Escala es converteix en un plató de cinema per acollir la nova comèdia de Roger Gual

La pel·lícula està protagonitzada per Jan Cornet, Claudia Bassols, Stephen Rea, Vicenta N’Dongo i Fionnula Flanagan, entre altres

  • Cartell promocional de "Menú de Degustació" © AG
    Cartell promocional de "Menú de Degustació" © AG
  • Gran part de l'acció té lloc a l'Hostal Empúries © M. Estarriola. Marc Estarriola
    Gran part de l'acció té lloc a l'Hostal Empúries © M. Estarriola
    Fotos: Marc Estarriola
La pel·lícula està escrita per guanyador d'un Goya Roger Gual i Javier Calvo, el primer dels quals també la dirigeix. Segons Gual, “la meva intenció és que els espectadors surtin del cinema amb la sensació d'haver-se menjat un menú degustació i d'haver vist com els comensals els contaven les històries que els ocorren durant les hores dedicades a menjar els plats més inaudits que mai hagin provat: com s'han sentit, què els ha passat pel cap, en quin els ha canviat. Si la pel·lícula aconsegueix transmetre aquests sentiments a la pantalla serà com si, d'alguna manera, l'espectador hagués estat allí”.

Sinopsis

Fa un any, just abans de la seva ruptura, Marc i Rachel van aconseguir reservar taula en un dels millors restaurants del món. En aquest racó increïble de la Costa Brava haurien de compartir una de les millors experiències sensorials de la seva vida juntament amb altres comensals. Però el que prometia ser la vetllada perfecta, acabarà sent inoblidable, per a tots.