La pel·lícula està escrita per guanyador d'un Goya Roger Gual i Javier Calvo, el primer dels quals també la dirigeix. Segons Gual, “la meva intenció és que els espectadors surtin del cinema amb la sensació d'haver-se menjat un menú degustació i d'haver vist com els comensals els contaven les històries que els ocorren durant les hores dedicades a menjar els plats més inaudits que mai hagin provat: com s'han sentit, què els ha passat pel cap, en quin els ha canviat. Si la pel·lícula aconsegueix transmetre aquests sentiments a la pantalla serà com si, d'alguna manera, l'espectador hagués estat allí”.
Sinopsis
Fa un any, just abans de la seva ruptura, Marc i Rachel van aconseguir reservar taula en un dels millors restaurants del món. En aquest racó increïble de la Costa Brava haurien de compartir una de les millors experiències sensorials de la seva vida juntament amb altres comensals. Però el que prometia ser la vetllada perfecta, acabarà sent inoblidable, per a tots.
Sinopsis
Fa un any, just abans de la seva ruptura, Marc i Rachel van aconseguir reservar taula en un dels millors restaurants del món. En aquest racó increïble de la Costa Brava haurien de compartir una de les millors experiències sensorials de la seva vida juntament amb altres comensals. Però el que prometia ser la vetllada perfecta, acabarà sent inoblidable, per a tots.