Detenen 'in fraganti' dos homes per robar en un supermercat de Maçanet de la Selva

Els mossos els van trobar dins del lavabo de l'establiment

Cap a les dues de la matinada una patrulla va rebre l'avís d'adreçar-se a un supermercat de Maçanet. Es creia que hi podia haver gent a dins intentant robar. Els agents van veure les portes exteriors forçades i, a dins, dues caixes registradores també esbotzades. Els lladres també ho havien provat amb una caixa forta.

Hi havia prestatges buidats, productes llençats a terra o dins de bosses a punt per endur. Els agents van trobar els presumptes lladres amagats al lavabo. Duien guants, fet que s'atribueix a la voluntat de no deixar empremtes digitals. Van ser detinguts per robatori amb força.

Els agents els van comissar una pota de cabra i un tornavís així com les claus d'un cotxe aparcat al costat de la botiga. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb els fets.

Els detinguts -a Fulgencio S. R. li consten antecedents- van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el 26 de maig. El jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.