Identifiquen els joves que es van colar a la piscina de Figueres i encarar amb el personal de l'hospital

Tenen 19, 24 i 27 anys i viuen en un habitatge ocupat

La Guàrdia Urbana de Figueres (Alt Empordà) ha identificat tres persones que divendres passat van accedir a la piscina municipal descoberta i posteriorment encarar-se amb el personal de l'Hospital. Les persones identificades (de 19, 24 i 27 anys) viuen en un habitatge ocupat de la ciutat.

La Guàrdia Urbana està tramitant les denúncies a les tres persones per desobediència a les restriccions per l’estat d’alarma i també per l’ordenança de civisme i convivència pel fet d’haver entrat en instal·lacions municipals fora d’horaris autoritzats i, a un d’ells, per donar dades d’identificació falses.

La infracció es va conèixer després que uns treballadors de l'hospital de Figueres que està al costat de la piscina van gravar un vídeo i el van difondre per xarxes socials, fet que va provocar la reacció de l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó, que va lamentar "l'incivisme i irresponsabilitat" dels joves.

Els detinguts, a més, es van encarar amb el personal de l'hospital que els va recriminar el fet d'haver-se saltat el confinament.