Troben morta una persona dins un cotxe a un canal d'Empuriabrava

Es desconeix si el vehicle ha caigut al canal degut a un accident de trànsit

Fonts policials també ha explicat que cal treure el cotxe del canal per comprovar si es tracta d'un accident de trànsit o altres causes podrien haver provocat la caiguda del cotxe al canal, que no és profund. Segons l'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell (ERC), els fets han tingut lloc pels voltants de la una de la matinada quan un vehicle de la marca Volkswagen i model Passat de color blanc, hauria sortit de la calçada al final del Passeig Marítim.

El batlle també comenta que tot sembla indicar que no hi han més vehicles implicats en l'incident. El cotxe accidentat porta plaques franceses, més concretament de la regió de Tolouse. Güell ha apuntat que un veí proper a la zona ha vist el vehicle accidentat aquest matí i immediatament ha avisat a la Policia Local que s'han dirigit a la zona juntament amb els Mossos d'Esquadra i Bombers.

En aquests moments una grua s'ha desplaçat fins a la bocana d'Empuriabrava per retirar el vehicle i el cos de seu interior.
  • L'alcalde de Castelló d'Empúries, Salvi Güell, explica que un veí ha estat qui ha donat l'alerta (ACN)
  • Salvi Güell explica que els fets han passat de matinada i que la prioritat ara és treure el cadàver de dins el cotxe (ACN)