Investiguen una empresa de Riudellots de la Selva per irregularitats en una subvenció europea

La Guàrdia Civil ha detingut al gerent i responsables de Fibosa mentre que també s'han endut documents i discos durs

Segons publica el diari 'El Punt', els agents de la Guàrdia Civil van entrar a la seu de Fibosa, al polígon de Riudellots de la Selva, on van portar a terme diverses detencions. Entre els detinguts hi havia el gerent de l'empresa i també una parenta del fiscal en cap de l'Audiència de Girona, que treballa de secretària a Fibosa.

Les detencions s'han portat a terme en el marc d'una operació d'abast estatal per suposats fraus en ajudes concedides per la UE. Les subvencions anaven destinades a fomentar la instal•lació d'empreses i la industrialització a Bulgària i –segons esmenta el diari- la Guàrdia Civil sospita que els responsables de Fibosa es dedicaven a engreixar les factures per cobrar més imports.

Els agents de la Guàrdia Civil van escorcollar la seu de l'empresa i, del seu interior, se'n van endur documents i discos durs per a la investigació. Els detinguts estan acusats de delictes contra la hisenda, blanqueig de diners i falsedat documental. L'operació, que porten a terme els agents de Madrid, s'estén a tot el territori estatal.