42 establiments participaran en el 'Shopping nit' online que es farà a Olot

Es tracta d'una acció comercial pionera a Catalunya

La plataforma www.olot.shopping s'obrirà aquest divendres a les 20 h. perquè els clients puguin comprar durant les 24 hores següents. Hi participen comerços associats a l’Associació de Comerciants d’Olot i al Mercat d’Olot amb ofertes i hi haurà descomptes de fins al 30%.

Dels 42 establiments participants n'hi ha d'articles de moda, oficina i papereria, electrodomèstics, llibres, il·luminació, mobiliari de jardí. En total, 19 tipologies diferents. Al portal, que ha desenvolupat l’empresa Volcànic Internet, es podran fer cerca per tipologia i establiment. A més, aquesta plataforma disposarà d’una única passarel·la de pagament perquè els compradors només hagin de fer un sol abonament agrupat, agilitzant així les seves compres. Per al lliurament de la compra es podrà escollir entre la recollida a la botiga o l’entrega a domicili.

Durant l'acció també s’ha previst la posada a la venda de xecs regal +20 on s'inclou un descompte del 20%. Així, si un comprador adquireix un xec (per exemple de 100 euros) quan vagi a la botiga de forma presencial podrà fer una compra per valor de 120 euros.

A més, entre tots els compradors de la campanya se sortejaran deu vals de 50 euros cadascun per poder gastar en els restaurants d’Olot associats a l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa un cop hagi finalitzat el confinament. L’Associació de Comerciants d’Olot conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot (a través de DinàmiG) i el suport de l’empresa Volcànic Internet han dissenyat aquest 'Shopping Nit' on line. Amb la col·laboració del Mercat d’Olot, la Diputació de Girona i el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, han posat en marxa aquest esdeveniment comercial inèdit a Catalunya.