Dos detinguts per provocar accidents a Vidreres i a Sant Jordi Desvalls quan conduïen borratxos

El conductor implicat en un dels sinistres multiplicava per sis la taxa d'alcohol permesa

Paral·lelament una patrulla de trànsit va rebre l'avís, a través de la sala de comandament, d'un accident entre dos vehicles a Vidreres. Un dels dos cotxes era el que havia estat conduint de forma temerària. Quan els agents van arribar al lloc van comprovar que l'accident havia estat per una topada lateral i que no hi havia cap persona ferida.

Un dels conductors tenia signes evident d'estar begut. Quan el van fer bufar en la prova de detecció d'alcohol, va donar un resultat de 0,69 mil·ligrams per litre d'aire expirat (mg/l), quan la taxa màxima permesa és de 0,25.

El detingut, que no té antecedents, va passar a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el 21 de maig. El jutge el va deixar en llibertat a l'espera de judici.

Multiplicar per sis la taxa d'alcohol

Cap a les set de la tarda del 21 de maig, l'endemà del sinistre de Vidreres, els Mossos van rebre l'avís d'un accident al municipi de Sant Jordi Desvalls (Gironès), concretament a la GI-633 punt quilomètric 6,4. Quan els agents van arribar al lloc van constatar que es tractava d'un xoc entre dos turismes sense ferits.

El conductor que hauria causat l'accident, que anava al volant d'un dels turismes, conduïa amb una taxa d'1,53 mg/l, multiplicant per sis la taxa mínima permesa per portar un cotxe. L'home està imputat per un delicte contra la seguretat viària.