Detingut per cinc robatoris amb força en quatre segones residències de Lloret de Mar

El presumpte assaltant vivia a prop dels immobles afectats

En el primer cas, el domicili assaltat era al carrer Satèl·lits. Els lladres es van endur làmpades, un televisor, cadires o aixetes, entre altres. En el segon cas, el 29 d'abril, els lladres van triar la mateixa casa, però un veí els va veure i els va foragitar abans que aconseguissin endur-se res.

El tercer robatori del qual els Mossos van tenir coneixement va passar pels mateixos dies, però al carrer Senyera. Els lladres haurien entrat a l'immoble en qüestió forçant-ne una reixa i la finestra de la cuina. Es van endur la vitroceràmica, la bomba de la piscina, una radial i una caixa d'eines.

A principis de maig es va detectar el quart robatori, que va ser al mateix carrer. El quart robatori va passar al mateix carrer entre l'1 i el 2 de maig. Els lladres van forçar la finestra del darrera d'una altra casa i es van endur roba, menjar i una motoserra.

Pel que fa a l'últim cop, també al carrer Senyera, els lladres van entrar a la casa forçant una porta corredora. Es van emportar una serra, dues làmpades, un fluorescent, un matalàs, un reproductor de devedés i tres miralls.

Les investigacions van determinar que tots els cops els hauria fet la mateixa persona, i que vivia a prop de la zona. El 16 de maig els Mossos detenien Adrian G. L. com a presumpte autor dels robatoris. En aquest context es va escorcollar casa seva i s'hi va trobar part del material sostret.

El detingut, que té antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes el 18 de maig. Va quedar en llibertat amb càrrecs.