Els veïns de Girona omplen de mostres florals els balcons de casa seva per commemorar el Temps de Flors

La iniciativa s'ha pres fruit de la cancel·lació de l'edició d'enguany pel coronavirus

La ciutat de Girona hauria començat demà el tradicional Temps de Flors i hauria engalanat els carrers amb les populars ornamentacions. La situació actual ha obligat a suspendre la mostra, però s’ha ideat una iniciativa per recordar aquesta celebració a tots els ciutadans i ciutadanes.

L’Ajuntament amb la col·laboració de les associacions organitzadores “Amics de les Flors de Girona” i “Amics de la Girona antiga” i tots els seus voluntaris i voluntàries han preparat una acció commemorativa com a homenatge els 64 anys de l’exposició “Girona, Temps de Flors”.

L’acció porta per nom “Tornarem, us esperem el 2021!” i es durà a terme durant els dies en què hauria tingut lloc l’exposició, del 9 al 17 de maig. L’objectiu és fer un homenatge a la mostra floral, a les associacions i als seus voluntaris i recordar que l’any vinent el festival tornarà amb més força que mai. El tret de sortida oficial d’aquesta iniciativa sorpresa serà demà al matí, quan hauria tingut lloc la inauguració de l’esdeveniment.

Els veïns, per la seva banda, ja han començat a omplir els balcons de casa seva de flors i molts d'ells es podien veure a vessar amb ornamentacions, sobretot al Barri Vell, indret on es concentra el major nombre de visitants i mostres expositives.