La matriarca del Celler de Can Roca inaugurarà la 7a edició del saló Eco-Sí Girona

Del 8 al 10 de juny es farà a Fira de Girona la fira de la cultura ecològica

  • Montserrat Fontané amb el seu fill Josep Roca (arxiu)
    Montserrat Fontané amb el seu fill Josep Roca (arxiu)
  • Un moment de la fira Eco-Sí de l'any passat
    Un moment de la fira Eco-Sí de l'any passat
La ponència de Montserrat Fontané serà presentada per una altra dona amb talent, Georgina Regàs, creadora del Museu de la Confitura de Torrent, únic a Catalunya. Regàs va fundar el museu un cop jubilada i és un clar exemple que l’edat no importa a l’hora de ser emprenedor.
 
La ponència inaugural obrirà la 7a edició d’Eco-Sí que vol reconèixer la visió de les dones. Per aquest motiu, i entre altres activitats, Eco-Sí inclourà una taula rodona sobre ‘Mirades femenines’. El debat, que es farà el diumenge 10 de juny, comptarà amb la participació d’Àngeles Parra, directora de l’Associació Vida Sana, organitzadora de la fira Biocultura, que se celebra a Barcelona; Marta Millà, actriu que es va fer molt coneguda pel seu paper ‘bio’ a la sèrie Ventdelplà de TV3 i Carolina Punset, filla d’Eduard Punset i impulsora de diverses iniciatives ecològiques.
 
Les activitats a Eco-Sí es complementarà amb l’Espai Dona on es portaran a terme diverses xerrades i tallers sobre qüestions diverses com el part, la lactància materna, la planificació familiar o el ioga.