Tretze denunciats per excés de velocitat i dotze per alcoholèmia en un macrocontrol a l'AP-7

Els agents van detenir un conductor per circular sense carnet i un altre per dur el passaport amb el nom d'una altra persona

Dels tretze positius per alcoholèmia, dotze van comportar una denúncia administrativa i una va comportar l'obertura de diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit ja que el mateix conductor va donar positiu en la prova d'alcohol i drogues i, a més, circulava a una velocitat de 166 km/h. Així mateix, es van realitzar nou proves de consum de drogues i sis d'aquestes van acabar amb una denúncia administrativa.

Els Mossos també van denunciar a través del control de radar tretze conductors per excés de velocitat, un d'aquests era el conductor va anava a 166 km/h i que va ser denunciat amb una sanció penal.

D'altra banda, els agents van denunciar dotze conductors per infraccions de diversa tipologia com no dur el cinturó de seguretat o no portar la documentació i també van portar a terme un control de transports en què es van aturar 45 camions i es van denunciar set camioners per infraccions de transport pesat.

A més, els agents van detenir dos conductors, un home per circular sense permís de conduir i un altre home per un presumpte autor d'un suposat delicte d'usurpació d'estat civil, ja que portava un passaport amb el nom d'un altra persona.