Un grup de galls dindi prenen els carrers de Blanes durant el confinament

S'han escapat de diversos tancats i han estat a punt de provocar accidents de trànsit

Els carrers de Blanes (Selva) s'han vist ocupats les darreres hores per un grup de galls dindi que es passegen per la ciutat com si es tractés del seu corral particular.

Segons informa l'Ajuntament, es tractaria d'un grup d'animals que han escapat del tancat i aquestes setmanes s'han pogut albirar en diversos barris com els de Mas Enlaire, S’Auguer, Montferrant, Sa Massaneda, Blanes Centre o el d'Els Pavos.

El consistori també informa que de moment no han causat problemes tot i que en algun moment han estat a punt de provocar un accident de trànsit. La Policia Local de Blanes s'ha col·lapsat de trucades en moments puntuals després de que diversos veïns han denunciat la seva presència.

A hores d'ara ja s'ha requerit als propietaris dels galls dindi perquè en tingui major cura, arribant a sancionar-ne a un d'ells. Des del departament de Benestar i Protecció dels Animals de la ciutat ja s'hi ha actuat.

En aquest sentit, han contactat amb una de les propietàries per requerir-la que tingui major cura. També s’han posat a la seva disposició per si necessita algun tipus d’ajuda per atendre’ls o fer-se càrrec d’algun aspecte.