Detenen dos nois a Girona per danyar ciclomotors i intentar robar-ne un

Els arrestats van malmetre un total de sis motos als carrers Perill, Cristòfor Grober, Sèquia i la pujada de la Mercè

La detenció dels dos joves es va iniciar el passat dijous al voltant de la mitjanit quan dues dotacions del torn de nit de la Policia Municipal es varen adreçar al carrer Sèquia, després de rebre una trucada que informava que hi havia dos joves forçant una moto. Mentre s'hi adreçaven, la central d'operacions els va comunicar que els dos nois haurien marxat en direcció a la plaça Santa Susanna. Gràcies a la descripció facilitada per testimonis, els agents varen aturar, al carrer Perill, dues persones que coincidien amb el perfil dels sospitosos.

Els agents van identificar els dos joves als quals els hi van comissar un casc de color negre amb unes inscripcions als costats. Al mateix temps, una altra dotació de la Policia Municipal de Girona va informar per l'emissora que, a la pujada de la Mercè, un ciutadà reclamava presència policial ja que li haurien danyat la moto i sostret el casc de l'interior. La víctima va explicar que el casc era de color negre amb unes inscripcions concretes als laterals. Seguidament es va comprovar que el casc comissat als joves pertanyia a la persona que havia trobat la moto malmesa a la pujada de la Mercè.

Després d'això, els agents van fer un recorregut per l'itinerari que els sospitosos havien seguit des del punt en què van malmetre la moto a la pujada de la Mercè, fins el carrer la Sèquia, lloc on havien sabut que estaven forçant una altra motocicleta. En el trajecte van trobar les sis motos afectades. Davant dels fets, els policies van detenir a Pau M. R., de 18 anys d'edat, veí de Girona, i un noi menor també veí de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori i furt d'us de vehicle, robatori amb força i danys.