Detingut un home que intentava agredir-ne un altre amb una catana i una barra de ferro a Blanes

Es va negar a tornar un disc volador a un pare que hi jugava amb el seu fill

La Policia Local de Blanes (Selva) va detenir un home que intentava agredir-ne un altre amb una catana i una barra de ferro. Els fets van tenir lloc aquest passat divendres al migdia al barri de La Plantera.

Un pare i un fill estaven jugant amb un disc volador i aquest va anar a parar dins un tancat amb una caseta al seu interior on antigament hi havia una fàbrica càrnia. L'home va demanar al veí que hi resideix que li tornés la joguina. L’ocupant de la caseta va negar que hagués caigut cap cosa a l’interior d’on viu i va sortir amb actitud agressiva a fora.

L’ocupant va encarar-se amb el pare duent una barra de ferro i una catana a les mans, que va començar a esgrimir davant seu. Segons els testimonis, l’home es va mostrar en tot moment amb una actitud amenaçadora i, amb la barra de ferro, va intentar colpejar al pare al cap i al coll, ferint-lo lleument a l’avant-braç, on li va produir una ferida superficial.

Paral·lelament, els veïns alertats per l’incident, ja havien trucat a la Policia Local, que en aquells moments estaven a punt de fer el canvi de torn, per la qual cosa van adreçar-s’hi totes les patrulles disponibles. El primer en arribar va ser un agent de la Grua Municipal de la Policia Local, que es va encarar tot sol amb l’agressor, aconseguint reduir-lo i detenir-lo tot sol.

Quan van arribar la resta de companys, el van ajudar a acabar d'arrestar-lo, recollint les dades i evidències necessàries per efectuar les diligències del cas. En total van intervenir vuit agents de la Policia Local de Blanes, i tant l’alcalde, Àngel Canosa, com el cap del cos de seguretat, Joan Garcia, ja han anunciat que l’agent que va efectuar la reducció i detenció tot sol rebrà una felicitació honorífica per la seva actuació.