Jaume Busquets, nou president de CDC al Gironès

Va prendre el relleu a Joan Bagué en el transcurs de l’assemblea comarcal celebrada ahir a Girona

Busquets pren el relleu de l’anterior president comarcal de CDC, Joan Bagué, que ha estat president de la comarca del Gironès durant 12 anys. Durant la seva intervenció, Bagué va presentar l'informe de gestió dels darrers quatre anys en que va destacar que “hem fet molta feina i podem fer-ne un balanç molt positiu. Els resultats electorals al Gironès han millorat molt positivament en el darrer cicle electoral i actualment tenim vint governs municipals dels 27 pobles que hi ha a la comarca”. Joan Bagué també va destacar l’important procés de renovació de caps de llista municipals en els darrers anys. Pel convergent, “hem treballat amb el suport de tots perquè el projecte de CDC fos més fort que mai, i vull agrair a totes les persones que ho han fet possible”.
 
Jaume Busquets, nou president de CDC va agrair el suport rebut per la militància i es va comprometre a treballar per a la comarca, recollir les inquietuds de la base de la militància i de la ciutadania, com també dinamitzar el partit al territori. En la seva intervenció, Busquets, va recordar la feina feta per Joan Bagué i va afirmar que “amb l’experiència assolida aquest temps, continuaré la feina duta a terme fins ara i que ha portat el partit als èxits més grans mai aconseguits en les darreres eleccions nacionals, espanyoles i municipals”.
 
En relació als membres de l’executiva que l’acompanyen en la candidatura va afirmar “he incorporat gent transversal, de diferents edats i de diferents àmbits de la nostra comarca que espero m’ajudi en aquest nou projecte que començo. Sense oblidar en cap moment el recolzament i el treball de tots els delegats locals”.  Formen part de l’executiva: Ramon Soler, Gabriel Casas, Joan Casabó, Xavier Soy, Roser Freixas, Natàlia Molero, Carles Mulero, Patrici Oliveras, Dani Navarro, Roser Estanyol, Àfrica Masó.