Lleuger repunt de morts per coronavirus a la província de Girona amb vuit noves defuncions

S'han detectat 26 casos nous

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat avui que les darrers hores han mort vuit persones per coronavirus, el que representa un acumulat de defuncions a la província de Girona de 623 en total.

Desglossat s'especifica que en total ja han mort en hospitals 333 en total, en residències 156 en total, 3 en sociosanitaris, 25 en domicilis i 106 no estan classificats -inclou casos positius i sospitosos-.

Pel que fa al nombre de casos nous se n'han registrat 26 més, assolint un total de 5.436 contagiats. Salut calcula que hi ha 16.117 persones a qui no se'ls ha fet la prova però són casos sospitosos de tenir Coronavirus SARS-CoV-2, 214 més que el ahir. En quant a les altes hospitalàries s'han registrat 1.966 (10 més que ahir).

Pel que fa a persones hospitalitzades per coronavirus n'hi ha 425 a la província (quinze menys que ahir) de les quals 47 es troben en estat greu (els mateixos que ahir).

D'altra banda el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 226 són professionals sanitaris (sis menys que ahir).