L'iniciador del #novullpagar fa una marxa a peu des d'Anglès fins a la seu d'Abertis a Barcelona

Josep Casadellà demana a Artur Mas que "desfaci els nusos" amb Abertis

Josep Casadellà ha arribat a Pineda de Mar cansat i amb "butllofes als peus". Tot i així, ha assegurat que seguirà la seva marxa fins a la seu d'Abertis de Barcelona. Té previst arribar-hi el divendres a les 11 del matí. Si no ha arribat a peu, farà l'últim tram en cotxe. Un cop allà, protestarà contra les sancions que el Servei Català de Trànsit ja ha començat a tramitar contra els conductors que s'han negat a pagar els peatges.

"Volem deixar de pagar els peatges", ha assegurat durant una breu aturada en la seva caminada. En aquest sentit, Casadellà ha acusat el Govern de tenir "lligats aquests convenis" amb Abertis i ha demanat al president Artur Mas que ara "deslligui aquests nusos tan ben lligats".

Sense diners però amb seguidors

Casadellà està fent la marxa sense diners. Espera que la gent el vagi proveint amb menjar i allotjament durant tot el camí. Només porta el DNI i el telèfon mòbil que no para de sonar. "No dono l'abast atenent trucades", ha explicat. Alguns conductors que el veuen premen el clàxon i l'animen a continuar la marxa. Ell mateix està relatant la caminada a través del twitter des del hashtag #marxaforapeatges.

En Josep ha arribat a Pineda amb dos seguidors que l'acompanyaven en la causa, la Marta i el Robert. Aquest matí explicava que no sap quanta gent s'hi afegirà, però de moment a Calella ja l'esperava més gent, segons ha indicat.