La caiguda dels preus fa que Mercagirona redueixi la facturació

El 2011 va incrementar el volum de mercaderies del 7,1 % respecte l'exercici anterior, rècord històric

Pel que fa al volum de facturació de Mercagirona, s'ha passat d'una estimació de 35,1 milions d'euros el 2010 a 32,7 milions d'euros el 2011. Aquesta xifra s'obté aplicant el preu mig de comercialització de tots els tipus de fruita i verdura, que ha caigut un 13,5% el darrer any.

La sobreproducció, la crisi econòmica, la crisi dels cogombres alemanys i la caiguda del consum en la campanya nadalenca són alguns dels factors que expliquen la reducció del preu de la fruita i verdura, que el 2011 va ser de 0,78 euros per kilogram, mentre que el 2010 va ser de 0,9 euros per kilo.

Un altre dels indicadors que serveixen per avaluar el volum d'activitat de Mercagirona és l'entrada de vehicles, que en els darrers any segueix una tendència a l'alça, sobretot pel que fa a turismes, amb un incrementat d'un 20%, i camions de gran tonatge, amb un 6%.

28è aniversari de Mercagirona

El proper 24 de maig Mercagirona cumpleix 28 anys i per celebrar-ho organitza una acció promocional entre els seus clients i amics que consisteix en un berenar i el sorteig d'un cap de setmana de turisme rural per a dues persones.