Enregistren una vintena de joves a Salt trencant el confinament per jugar a futbol

Els nois s'han encarat amb els veïns que els recriminaven l'acció

[ACTUALITZAT 19h] Un polèmic vídeo va començar a córrer dimecres entre els telèfons mòbils dels veïns de Salt (Gironès) com la pólvora. Es tractava d'unes imatges on es podien veure una vintena de joves d'entre 17 i 23 anys caminant pel carrer del Doctor Ferran amb una pilota de futbol a les mans trencant el confinament decretat per l'estat d'alarma.

Venien de jugar un partit de futbol al pati de l'escola Les Deveses, que hi van accedir saltant les tanques i passant l'estona amagats de les mirades dels curiosos. Tanmateix, quan van decidir acabar de jugar, es van passejar pel carrer davant l'atònita mirada dels veïns que els recriminaven la seva acció.

La majoria d'ells va decidir encarar-se amb els veïns que els retreien haver trencat el confinament. Els infractors els van dedicar paraules i gestos despectius.

Segons informa Diari de Girona, posteriorment tres d'ells van ser van ser enxampats per la Policia Local que els va denunciar per resistència, desobediència als agents de l'autoritat i per trencar el confinament.