La CUP vol que els ajuntaments donin suport a la campanya #novullpagar

Càrrecs electes de la formació al Gironès anuncien noves mesures en defensa de les infraestructures gironines

Els principals càrrecs electes de la formació al Gironès han anunciat que durant les pròximes setmanes presentaran mocions als plens municipals, per tal que els ajuntaments donin suport a la campanya #novullpagar i reclamin la gratuïtat de l'AP7. Ahir el text ja va ser aprovat a Bordils i dilluns vinent la moció es debatrà al ple de l'Ajuntament de Girona. Posteriorment serà el torn dels ajuntaments de Salt i Celrà. En aquest sentit, el portaveu de la CUP al consistori gironí, Jordi Navarro, ha fet una crida als ajuntaments gironins a denunciar "aquest màfia empresarial anomenada Abertis, que porta anys enriquint-se a costa d'escurar les butxaques de les ciutadanes i els ciutadans".
 
Suport als actes del 20 de maig
 
La compareixença davant dels mitjans, en què també han participat els dos regidors d'Independents Per Salt, Ferran Burch i Eva Rigau, i el regidor de la CUP a Girona i membre de Reagrupament, Carles Bonaventura, també ha servit per anunciar el suport de la CUP a les accions convocades per la campanya #novullpagar de cares al 20 de maig.

La formació ha explicat que convocarà caravanes de vehicles en diferents punts de les comarques gironines per tal de secundar l'acció de forma conjunta. La CUP també ha aprofitat per mostrar el suport a la 3a marxa lenta a l'N-II, que sortirà avui al matí des de la facultat de ciències de la UdG, a Montilivi, i recorrerà aquesta carretera fins a Figueres, per denunciar el mal estat en què es troba.