Girona reobrirà dissabte les Vies Verdes per poder-hi anar a passejar i fer esport

També les podran utilitzar els treballadors que es desplacin en bicicleta

L’Ajuntament de Girona ha anunciat avui que el proper dissabte, dia 2 de maig, es reobrirà l’accés a les Vies Verdes perquè la ciutadania les pugui utilitzar. L’objectiu d’aquesta mesura és descongestionar els espais verds de la ciutat oferint un nou punt on els ciutadans puguin anar a passejar, a córrer o amb bicicleta.

A més a més, aquestes rutes també les podran utilitzar els treballadors que s’han de desplaçar als seus respectius llocs de feina i que no poden acollir-se al teletreball. D’aquesta forma, també es fomenta la mobilitat sostenible.

A l’hora de sortir a fer esport, el consistori insta la ciutadania a seguir les recomanacions de la Generalitat. Així, es recomana fer exercici físic, preferentment, de les 6 h a les 8 h del matí i de les 19 h a les 21 h, per evitar coincidir amb la sortida dels menors de 14 anys. També s’ha d’evitar tocar superfícies, com poden ser bancs, arbres o parets, per fer estiraments o descansar; evitar les zones on ja hagi molta gent; i mantenir les distàncies de seguretat.