Els floristes gironins inicien una campanya solidària per vendre rosers de productors de proximitat

Per cada venda destinaran una part de l'aportació als projectes socials de Càritas

Els floristes de Girona han iniciat una campanya solidària per vendre rosers a un preu de 25 euros que provindran de productors de proximitat. Aquells qui vulguin participar-hi, hauran de contactar per telèfon amb els tretze establiments que impulsen la campanya i reservar una planta.
En aquell moment hauran de fer una transferència i una vegada els establiments tornin a obrir, podran anar a buscar el roser a la botiga on l'hagin reservat. Per la seva banda, cada floristeria s'encarregarà de pagar al productor i també de donar una part dels diners a Càritas per finançar projectes socials per fer front a la crisi econòmica provocada pel coronavirus.
 
La campanya arriba després que per Sant Jordi es neguessin a repartir roses a domicili pel risc que comportava en el contagi de malalties. Els tretze establiments de la capital gironina no van distribuir cap rosa durant la diada perquè no provenien de productors locals i perquè suposava un risc elevat de contagi, ja que en la preparació de cada rosa hi intervenen moltes persones.