Tres detinguts per entrar a robar en dos apartaments d'un bloc a Torroella de Montgrí

Eren dues dones i un home d'entre 31 i 37 anys

Els Mossos d'Esquadra amb col·laboració de la Policia Local de Torroella de Montgrí, van detenir el passat dilluns a Torroella de Montgrí dos dones i un home, d'entre 31 a 37 anys, de nacionalitats espanyola i colombiana, com a presumptes autors de dos robatoris amb força.

Els fets van passar la tarda del passat dilluns quan una patrulla de Mossos d'Esquadra, que estava fent tasques de seguretat ciutadana, va tenir coneixement que en un bloc d'apartaments, situat al carrer Comèdia de Torroella, hi havia unes persones forçant la porta d'un dels apartaments.

Immediatament va anar al lloc una patrulla de Mossos d'Esquadra i va localitzar, en un dels apartaments, dos homes i una dona que coincidien amb les persones que estaven forçant la porta d'un dels apartaments.

Els agents van comprovar que el apartament on estaven les tres persones no era de la seva propietat i que aquests estaven en possessió d'estris per poder obrir les portes, fet que va motivar la detenció de tots tres.

Posteriorment van comprovar que la porta d'un altre apartament estava forçada.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de la Bisbal de l’Empordà, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.