Jordi Xargay reelegit president de Convergència al Pla de l’Estany

El seu objectiu és incrementar el nombre d'alcaldes convergents a la comarca

Jordi Xargay és alcalde de Palol de Revardit des de l’any 1998 i president del Consell Comarcal del Pla de l’Estany des del 2003. En la seva intervenció Xargay va explicar que “un dels objectius aquests propers anys és treballar per incrementar el nombre d’alcaldies i la presència als pobles del Pla de l’Estany”. A més, “volem acostar encara més el partit a la gent mitjançant activitats de debat o actes com els que veníem fent fins ara com per exemple els Sopars de Govern que continuarem fent”.
 
En la seva intervenció Laura Costa, secretaria de coordinació de política municipal, va destacar “agrair la gran feina feta i que farà en els propers anys Jordi Xargay com a president comarcal.” Costa, també va explicar “la necessitat que tots els assistents ajudin a crear una majoria social que doni suport al pacte fiscal avui imprescindible”.
 
Formen part de l’executiva: Lluís Butinyà, Xavier Quer, Lluís Costabella, Dolors Rovirola, Miquel Noguer, Salvador Coll, Xavi Crehuet, Josep Juscafresa, Joaquim Vidal, Lluís Freixa, Narcís Masanas, Pere Roura, Laura Masó, Narcís Martí, Jordi Bertran, Joana Bassols, Josep Maria Alemany, i Jordi Vila.