Detinguts dos veïns de Sant Feliu de Guíxols que van robar en un habitatge del poble

Un és un menor de 17 anys i l'altre un jove de 23

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat divendres un menor d'edat de 17 anys i un home de 23 anys, tots dos de nacionalitat marroquina i veïns de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), com a presumptes autors d'un robatori amb força.

Els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda del passat divendres en un domicili situat al carrer Revinger de Sant Feliu de Guíxols.

Els agents van tenir coneixement dels fets gràcies a la trucada d’un veí alertant que havia vist a dos joves amb actitud vigilant a les cases. El testimoni va manifestar que havia vist a dues persones saltar la tanca perimetral i forçar una porta amb intenció d’entrar al domicili.

De seguit es van adreçar al lloc dues patrulles de Mossos d'Esquadra i van localitzar en un carrer proper, més concretament al carrer Bateries, dos joves que coincidien amb la descripció dels sospitosos i que, en detectar la presència policial, van fugir corrents.

Poc després els agents van interceptar i detenir els dos joves com a presumptes autors d'un robatori amb força.

El menor d'edat va quedar a disposició del seu representant legal després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant de Fiscalia de Menors de Girona quan sigui requerit.

L'altre detingut, el qual té antecedents, també va quedar en llibertat després de declarar en dependències policials i tindrà que presentar-se davant del jutjat de Sant Feliu de Guíxols quan sigui requerit.