Salt comprarà uns terrenys per a la construcció d'un futur centre educatiu

Té 7.500 metres quadats i costarà 480.000 euros

L’Ajuntament de Salt (Gironès) ha aprovat demanar un crèdit de 480.000 euros per fer front a l’adquisició dels terrenys per construir un nou equipament educatiu a la vila, entre el Parc Monar i l’escola La Farga, en una superfície de 7.500 metres quadrats. El plenari municipal ha donat llum verda a una operació que permet accelerar el procés d’adquisició que s’està negociant.

Durant l’aprovació de la modificació de crèdit també s’ha acordat que, en el cas que sigui possible més endavant, es modificarà el finançament d’aquesta actuació i s’amortitzarà anticipadament el préstec que ara es demana.

El tinent d'alcalde i responsable de l'àrea de Territori del consistori, Àlex Barceló, explica que “els serveis tècnics municipals han fet una valoració del preu dels terrenys hem demanat el crèdit pel valor de 480.000 i afrontar ja la recta final de l’adquisició. En aquest sentit, som optimistes amb el resultat de les negociacions amb els propietaris”.

Barceló afegeix que “un cop la compra estigui signada cedirem els terrenys al departament d’Educació perquè pugui posar fil a l’agulla, com més aviat millor, a la redacció del projecte i a la posterior construcció de l’equipament que finalment s’acordi”. Es desconeix a hores d'ara quin tipus de centre educatiu es farà.