CCOO denuncia l'empresa Hazemeyer Hes de Sant Feliu de Buixalleu per impagaments

Van fer fora a nou treballadors al març i encara no els ha pagat ni un euro i tampoc ha abonat part de la paga de Nadal a la plantilla

CCOO ha portat davant la Inspecció de Treball el cas d'una empresa de Sant Feliu de Buixalleu per diversos impagaments. Segons ha explicat el responsable d'Acció Sindical d'Indústria de CCOO de Girona, Josep Serra, l'empresa va aplicar un ERO el passat mes de març i va acomiadar nou treballadors. Serra ha dit que cap dels treballadors ha cobrat ni un euro i ha denunciat que, malgrat no haver-hi acord amb els treballadors, l'ERO es va aplicar i es van fixar les indemnitzacions mínimes per llei (20 dies per any treballat amb un màxim de 12 anualitats).

Actualment queden 43 treballadors en plantilla, després que el passat mes de març la direcció fes efectiu l'ERO. Segons la denúncia del sindicat, tota la plantilla està encara pendent de cobrar una part de la paga de Nadal i tampoc s'han aplicat els increments de sou previstos per al 2012.

L'empresa HAZEMEYER HES es dedica a la fabricació de material elèctric i electrònic, sobretot caixes i armaris per protegir instal·lacions elèctriques i electròniques. Va ser una de les primeres del sector del metall de la província de Girona que va presentar un ERO d'extinció un cop aprovada la reforma laboral.