ERC Girona proposa una Taula de Ciutat per fer front a la crisi del coronavirus

Volen que hi tingui cabuda el teixit social, econòmic, cultural i polític de la ciutat

Esquerra Republicana de Catalunya a Girona proposa la creació d’una Taula de Ciutat per plantar cara a les conseqüències econòmiques i socials derivades de la crisi del coronavirus.

ERC planteja que formin part d’aquesta taula de treball representants dels àmbits socials, econòmics, polítics i culturals. Aquesta fórmula permetria establir amb urgència un espai fixe i amb contingut, per atendre i donar resposta a tots els sectors de la ciutat que estan patint aquesta crisi. 

“Hem d’anar més enllà de les taules de partits i trobar un espai molt més ampli”, afirma el portaveu republicà Quim Ayats, que demana posar-lo en marxa de forma immediata i amb una agenda “concreta i eficient”. El que proposa Esquerra Republicana és aportar solucions a la ciutadania de forma directa, escoltant el seu testimoni i les seves necessitats, i donant solucions concretes amb els mecanismes de que disposa l’Ajuntament de Girona. “La Taula de Ciutat ha de ser ambiciosa i no només retòrica”, diu Ayats, que remarca que “no és un pacte polític sinó una plasmació de propostes valentes d’un treball previ d’haver escoltat la ciutat”.

“El comerç, la restauració o el món cultural i turístic, per posar alguns exemples, estan patint les conseqüències econòmiques de la crisi de la Covid-19, i ells saben més que ningú el que requereixen”, assegura el portaveu d’ERC Quim Ayats. “L’Ajuntament ha de donar resposta a aquestes necessitats; per tant, escoltar per trobar solucions”, conclou.