L'exèrcit espanyol desinfecta diverses instal·lacions de Mollet de Peralada

Ja han actuat en el darrer mes a Girona, Figueres, Roses, La Jonquera i Puigcerdà

La unitat de desinfecció del regiment Arapiles 62 de la base de l'Exèrcit de Terra de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà) ha desinfectat aquest dijous diverses instal·lacions de Mollet de Peralada a petició del govern municipal.
En concret, l'exèrcit ha actuat desinfectant l'exterior i les instal·lacions comunes de l'ajuntament del municipi, el centre cívic municipal, les marquesines de les parades d'autobús, la zona exterior de la plaça de l'Església i els punts de contenidors i recollida de deixalles. L'actuació de l'exèrcit espanyol se suma a d'altres serveis que s'han fet durant la pandèmia a la demarcació de Girona en municipis com La Jonquera, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Puigcerdà, Girona, Figueres o Roses.
 
Des del passat 4 d'abril la unitat de descontaminació de Sant Climent Sescebes i un escamot de descontaminació no específic nuclear, biològica i química (NBQ) han desinfectat i descontaminat les comissaries de la Policia Nacional i altres equipaments de la Jonquera, Lloret de Mar i Sant Feliu de Guíxols, Puigcerdà, Girona, Figueres i Roses.
 
D'altra banda, la Unitat de Serveis d’Aquarterament de la base (USAC) ha actuat a petició dels centres en tasques de descontaminació en dues residències de gent gran de Campdevànol (Ripollès) i Calonge-Sant Antoni (Baix Empordà). En aquests equipaments s'havia detectat positius per la covid-19.