L'alcalde de Calonge assumeix les competències de Turisme després de la sortida de Republicans

La primera tinenta d'alcalde Elisenda Pérez portarà Medi Ambient

L'equip de govern de Calonge i Sant Antoni ja s'ha reorganitzat després que el regidor de Republicans l'abandonés, accentuant-ne la minoria. Perquè, de moment, es queda amb set regidors dels disset que té el ple (els que sumen ERC i Avancem).

En un comunicat, Botella va justificar la decisió per la "inestabilitat, ineficàcia i desconfiança" constatada cap a ell. A més, va marxar assegurant que la gestió econòmica i de personal era "nefasta" i criticant que republicans i Avancem haguessin negociat de sotamà amb un grup de l'oposició d'esquenes a ell per "arraconar" Republicans.

Per la seva banda, l'equip de govern va evitar entrar en el cos a cos amb el regidor de Republicans. Ni ERC ni Avancem van referir-se a aquestes suposades converses, però en un comunicat, sí que van subratllar que tant el temporal Gloria com la pandèmia ho han "canviat tot" i han obligat a fixar "nous objectius".

"Considerem imprescindible que Calonge i Sant Antoni continuï amb un govern d'esquerres, capaç de tirar endavant tots els reptes que se'ns estan posant a davant com a societat i que tingui clar que la prioritat són les persones", recollia el comunicat.

Seguretat, Trànsit, Patrimoni i Turisme

Ara, després de la reorganització, l'alcalde Miquel Bell-lloch (ERC) porta les competències de Seguretat, Trànsit, Mobilitat, Patrimoni i Turisme. La primera tinenta d'alcalde, Elisenda Pérez (Avancem), s'encarrega d'Espai Públic, Medi Ambient i Pagesia.

Les republicanes Carme Viñas, Carla Rebull i Elena Serra (segona, tercera i quarta tinentes d'alcalde, respectivament) assumeixen, per aquest ordre, Serveis Econòmics, Urbanisme i Recursos Humans; Serveis Generals, Benestar Social i Igualtat, i Noves Tecnologies i Joventut.

Josep Abellí (Avancem), cinquè tinent d'alcalde, porta Ensenyament, Cultura i Festes. I finalment, Salvador Miquel (ERC) s'encarrega d'Esports, Promoció Econòmica i Participació Ciutadana.