Les morts per coronavirus al Palafrugell Gent Gran s'eleven a 21

A l'hospital de Palamós hi ha ingressats 22 pacients amb covid-19 i n'hi han mort 12 des de l'arribada de la pandèmia

Les morts per coronavirus al sociosanitari de Palafrugell s'eleven a 21 en la darrera actualització del balanç de la pandèmia que fan els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, tres més que en el darrer còmput del 16 d'abril.
Segons les dades, el brot al centre Palafrugell Gent Gran ha afectat ja 50 persones, amb tres pacients pendents de resultats. Per contra, han començat a donar altes a pacients amb covid-19: quatre en total. La segona planta del centre, amb 75 llits, ja es va convertir en un espai d'ingrés de pacients amb covid-19 o sospitosos de tenir el virus i que, a més, tenen necessitats sociosanitàries.
 
Segons l'actualització d'aquest dimarts, el total de casos de coronavirus diagnosticats pel SSIBE des de l'arribada de la pandèmia (que inclou pacients ingressats a l'hospital de Palamós i a altres centres assistencials i residències, pacients a domicili, professionals i víctimes mortals) és ja de 390. D'aquests, a l'hospital n'hi ha 22 d'ingressats, 13 més pendents de resultats i 93 persones que han rebut l'alta. Des de l'inici de la crisi sanitària han mort dotze persones en aquest centre hospitalari.
 
En relació als professionals de les empreses del SSIBE, hi ha 46 casos confirmats de coronavirus entre el personal sanitari i n'hi ha quinze aïllats pendents de resultats de les proves.
 
Des de l'arribada de la pandèmia, també va morir una persona al centre Palamós Gent Gran i actualment hi ha tres residents esperant resultats per confirmar si s'han contagiat de coronavirus.