Girona registra 100 positius nous per coronavirus, la xifra més alta en deu dies

Han mort divuit persones les darreres hores

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat avui que al llarg d'ahir diumenge van morir divuit persones més per coronavirus, el que representa un acumulat de defuncions a la província de Girona de 451 en total.

Desglossat s'especifica que 7 han mort en hospitals (225 en total), 2 en residències (93 en total), quatre en domicilis (19 en total) i cinc no estan classificats (113 en total) -inclou casos positius i sospitosos-.

Pel que fa al nombre de casos nous se n'han registrat 100 més, assolint un total de 3.625 contagiats. Salut calcula que hi ha 6.640 persones a qui no se'ls ha fet la prova però són casos sospitosos de tenir Coronavirus SARS-CoV-2, 381 més que el divendres.

Respectes les altes hospitalàries s'han registrat 20 de noves al llarg d'ahir, el que suposa un total de 1.186 pacients.

D'altra banda hi ha 529 persones hospitalitzades per coronavirus a la província (quatre menys que dissabte) de les quals 72 es troben en estat greu (una menys que abans d'ahir). Finalment el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 412 són professionals sanitaris (22 menys que dissabte).