SAP-FEPOL dona suport als policies de la Bisbal d'Empordà suspesos

El sindicat diu que s'ha enviat a "un escarni públic" als dos agents

El Sindicat Autònom de Policia SAP-FEPOL dona suport als dos agents suspesos per part de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà, després d'intentar detenir dos joves a punta de pistola davant de la seva mare i la germana menor. El portaveu del sindicat, Toni Castejón, considera "una vergonya" la resposta de l'Ajuntament i no descarten denunciar el consistori.
"Aquell comunicat és un autèntic insult i que segurament és querellable", assenyala Castejón. El portaveu de SAP-FEPOL recorda que cal mirar les càmeres que porten els mateixos agents i no entén per què s'ha "enviat a un escarni públic insultant i gratuït". A més, des del sindicat asseguren que els agents han estat agredits per part dels joves.

Castejón explica també que "gràcies a l'efecte dissuasiu de la Tàser fa que l'episodi no vagi a més". El comunicat conclou dient carregant de nou contra el consistori, perquè "de moment no ha dit res" als dos policies. "On veiem un atemptat als agents de l'autoritat, la resposta de l'Ajuntament de la Bisbal és una autèntica vergonya".

Amb tot, Castejón oblida que des del consistori asseguren haver visualitzat ja les imatges de les càmeres que porten els policies instal·lades als uniformes i que fou a partir d'aquestes gravacions que es va prendre la decisió de suspendre els agents, i no per l'enregistrament que va fer un veí des de casa seva.