Assisteixen un cas de violència masclista a Santa Cristina d'Aro i es troben una plantació de marihuana al garatge

L'home, un belga de 54 anys, va quedar detingut

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb el agents de la Policia Local de Santa Cristina d’Aro, van detenir el dia 11 d’abril un home de 54 anys, de nacionalitat belga i veí de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar al voltant de les 20.00 hores del mateix dia, quan agents de la pa local van rebre l’avís d’un possible conflicte en una casa de la població. Quan van arribar-hi van constar que es tractava d’una agressió en el marc de la relació de parella, fet pel qual, l’agressor va quedar detingut.

Quan els agents van comprovar si tot estava en ordre a la casa i si s’havia ocasionat algun desperfecte durant la baralla, van detectar una plantació de marihuana oculta en armaris dins el garatge.

Davant la troballa, els mossos van sol·licitar permís judicial per tal d’escorcollar l’estança. De resultes del registre que es va fer el dia 13 d’abril s’hi va trobar vuit armaris que estaven interconnectats entre ells, dins els quals hi havia diferents quantitat de plantes de marihuana en diferents estats de creixement. El total de plantes era de 560.

També es va comprovar que la plantació disposava de tots els aparells necessaris per afavorir el ràpid creixement de les plantes: làmpades, substrat especial, extractors, llums etc. Davant les evidències els agents també van considerar al detingut autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar el dia 14 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.