L'hospital d'Olot recull en un llibre digital totes les cartes i dibuixos que han rebut els professionals

Forma part de la iniciativa 'Cartes amb cor'

L'hospital d'Olot ha rebut més de 150 cartes i dibuixos de nens de la comarca que han volgut mostrar el seu suport i donar ànims al personal sanitari i als pacients ingressats. Forma part de la iniciativa solidària 'Cartes amb cor' proposada pel Departament d'Educació a tot Catalunya.
En el cas d'Olot, han decidit recollir tot el material en format digital per poder-lo fer arribar als professionals que treballen des de casa i els que estan de baixa per la covid-19. Els originals s'han penjat al passadís que dona accés als vestidors. Des del centre, agraeixen l'"enorme solidaritat de la ciutadania envers aquesta realitat tan complexa com excepcional".
 
Alguns dels alumnes que els han enviat cartes, dibuixos i missatges de suport són de centres com L’Escola Pia d’Olot, l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú o La Bòbila de les Preses. "Els més petits fan dibuixos o escriuen missatges breus, mentre que els alumnes més grans ens han fet arribar contes, cartes o mandales", detallen en un comunicat des de l'hospital. I recorden que encara estan oberts a rebre'n més a cartesambcor@hospiolot.cat.

El llibre digital es pot consultar al web del centre hospitalari.