Detingut a Sitges l'autor de quatre robatoris amb força a Vilamalla

El lladre va declarar telemàticament davant el jutge

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat diumenge un home de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Viladecans (Baix Llobregat), com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa.

La detenció es va efectuar pels volts de les 14.15 hores en el transcurs d'un control preventiu que s'estava fent al quilòmetre 176 de la carretera C-31, al terme municipal de Sitges (Garraf).

Els agents van aturar un vehicle i van comprovar que al conductor li constava una ordre de detenció emesa per la Unitat d'Investigació de Figueres, fet que va motivar la seva detenció.

Aquesta ordre havia estat emesa perquè s’investigava el sospitós per la presumpta relació amb quatre robatoris amb força, un d'ells en grau de temptativa, comesos entre el 12 i 13 de febrer, en naus industrials del Polígon del Princep de Vilamalla.

El detingut va declarar telemàticament a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vilanova i la Geltrú.