Neix el #Followfest 0.0, el primer festival cultural a Facebook amb una trentena d'artistes empordanesos

Es farà aquest diumenge

El confinament ha fet néixer el primer festival cultural que es retransmetrà per diferents canals de Facebook. Es tracta del #Followfest 0.0, un esdeveniment que es farà el proper diumenge 19 d'abril i que comptarà amb la presència d'una trentena d'artistes empordanesos que ja s'han compromès a participar-hi.
Entre d'altres, hi haurà grups com Merkado Negro o Koalanú a més de músics com Joan Rovira, Laura Duran, Sam o l'exguitarrista de Sangtraït, Lupe Villar. També comptarà amb actuacions de dansa, teatre o poesia, a més d'entrevistes a personatges del sector, com el director del festival Acústica, Xavi Pascual. Tot plegat retransmès a través de diversos canals de Facebook, en una iniciativa de The Jump Production i Atelier Esdeveniments.
 
El festival durarà unes tres hores i estarà conduït pel periodista figuerenc Carles Pujol, que anirà donant pas a les diferents actuacions que els artistes han anat gravant i fent arribar a la plataforma. La voluntat d'aquesta iniciativa és "col•laborar plegats" per tal de poder superar la crisi que afecta al sector cultural, un dels més castigats.