La Policia Local de Palafrugell ja ha felicitat l’aniversari a més de 30 infants durant el confinament

Fins al 26 d’abril n’hi ha programades una dotzena més

La iniciativa de la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) de felicitar als infants menors de 10 anys en el dia del seu aniversari mentre duri el confinament, està sent tot un èxit segons apunten del consistori. Més de 40 famílies ho han sol·licitat. Fins aquesta setmana, la Policia ha visitat més de 30 nens i nenes, i en té programades dotze visites més.

El funcionament és el següent; una patrulla s’apropa fins el domicili del nen o nena i li fa entrega d’un carnet. Es tracta d’un document que acredita l’infant com a agent de policia a casa seva per tenir cura dels grans i assegurar-se que no surten de casa i es respecta el confinament.

Recentment, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, va dirigir un ban als més menuts en el que els donava les gràcies per la seva actitud i valentia i els informava del permís especial que han rebut el “Ratolinet Pérez” i “L’angelet de les dents” per entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent.

Els pares que ho desitgin encara poden sol·licitar la visita de la Policia Local si el seu fill o filla fa anys (fins a 10 anys) mentre duri el confinament. Per poder rebre aquesta felicitació poden escriure, com a mínim 48 hores abans del dia de l’aniversari, un missatge directe a l’Ajuntament a través de les seves xarxes socials (@ajpalafrugell) indicant el nom del nen/a, l’edat, la data de naixement i un telèfon de contacte.